Copywriting

Što točno znači copywriting?

Najvažnija komponenta svake web stranice je njezin sadržaj. Ako internet prezentacija ima dobar sadržaj, privući će veći broj posjetitelja, što je donekle i logično. Stvaranje sadržaja u mnogim je slučajevima problem za vlasnike web stranica. Zbog nedostatka vremena, znanja ili ideja, nedostaje kvalitetan sadržaj koji bi privukao potencijalne klijente.

Copywriteri sadržaja pišu sadržaj za web-stranice i usredotočuju se na određenu temu, uglavnom članke ili blogove koji informiraju kupce o određenom proizvodu ili temi. Kreativni copywriting uključuje pisanje o različitim temama po izboru u koje su integrirani određeni proizvodi i / ili usluge, kao i pisanje slogana ili naslova. SEO copywriting koji uključuje pisanje optimiziranih članaka pomoću ključnih riječi za bolje pozicioniranje na tražilici.

Jedan od najlakših načina da objasnite posao copywritera je reći: “Znate onu reklamnu poštu koja dolazi u vaš poštanski sandučić? Pa, copywriteri to pišu. Copywriteri također pišu druge marketinške materijale kao što su sadržaj za društvene mreže, e-poštu, brošure, slogane, prodajna pisma, kataloge i još mnogo toga.”

Profesionalno pisanje tekstova osigurava da vaši klijenti pronađu informacije o vašoj tvrtki koje će ih uvjeriti da posluju s tvrtkom od povjerenja. Naši pisci sadržaja rade ruku pod ruku s našim web dizajnerima, grafičkim dizajnerima, SEO stručnjacima i ostatkom tima kako bi stvorili sadržaj koji predstavlja vaš brend bilo online ili tiskano.

Znate svoj posao. Mi znamo kako vam pomoći da ispričate svoju priču.

Storytelling

Radimo s našim klijentima kako bismo identificirali njihove ciljeve i zatim razvili strategiju za postizanje tih ciljeva prije nego počnemo stvarati poruku. Kroz strateško slanje poruka i pripovijedanje priča, stvaramo kopiju koja privlači i angažira vašeg idealnog kupca, stvara snažnu vezu s brendom i daje vam još više pogodnosti. Kako postajemo stručnjaci u vašem poslu, možemo jasno razumjeti vašu publiku, poruku, ton i namjeru vašeg teksta, tako da riječi mogu obaviti posao umjesto vas.